очищення поверхонь щітками...Замовник дозволяє лише очищення приміщень від сміття в т, але вартість цих робіт, м"яко кажучи, не відповідає реальній вартості. Можливо хтось порадить як вийти з ситуації
Доброго дня.Виконуються роботи по реконструкції лікарні, потрібно очищити горище від пташиного посліду. Пропонували розцінку по зняттю руберойду, очищенню стелі від вапняної фарби,
Кто нибудь обращался по поводу оценки недвижимости сюда https://officekad.ru/%d1%83%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b3%d0%b8/%d0%b7%d0%b5%d0%bc%d0%bb%d0%b5%d1%83%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d1%8b%d0%b5-%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d1%8b/ ?
Шановні колеги!
У кого є електронний варіант СОУ 42.1-37641918-050: 2018 "Автомобільні дороги. ПРАВИЛА ВИЗНАЧЕННЯ ВАРТОСТІ РОБІТ З КАПІТАЛЬНОМУ РЕМОНТУ". Поділіться, будь ласка.:)-
Здравствуйте! Далеко в прошлом в одном из ЦО печатали пример оформления "минусового" Акта КБ-2.
Помнится было,
"Знімається помилково оплачений об'єм - ....." та
"Додається фактично виконаний об'єм ..."
Может быть, у кого-то есть хоть фото, хоть скан этой странички ЦО? Ну случайно. Плиз.
Как правильно оформлять я помню, знаю. Но необходимо официально доказать , вынь да положь где написано.
pozmarin написал(а):
Здравствуйте! Далеко в прошлом в одном из ЦО печатали пример оформления "минусового" Акта КБ-2.
Помнится было,
"Знімається помилково оплачений об'єм - ....." та
"Додається фактично виконаний об'єм ..."
Может быть, у кого-то есть хоть фото, хоть скан этой странички ЦО? Ну случайно. Плиз.
Как правильно оформлять я помню, знаю. Но необходимо официально доказать , вынь да положь где написано.