очищення поверхонь щітками...Замовник дозволяє лише очищення приміщень від сміття в т, але вартість цих робіт, м"яко кажучи, не відповідає реальній вартості. Можливо хтось порадить як вийти з ситуації
Доброго дня.Виконуються роботи по реконструкції лікарні, потрібно очищити горище від пташиного посліду. Пропонували розцінку по зняттю руберойду, очищенню стелі від вапняної фарби,
Доброго всім дня! Потрібна допомога чи порада спеціалістів. В ТЗ на тендер є таке питння, як правильно його примінити, який норматив можна застосувати? Відновлення та закріплення траси в місцевості ІIІ категорії складності.
Я тоже такое встречал. Народ подскажите что это такое ??? По идее это не вид работ, значит его не надо осметчивать (это просто общая фраза) я правильно думаю ?
Не дивлячись на найхитрішу організацію, підрядник не в змозі протистояти поганому кошторисному розрахунку. Кошторис - фундамент, на якому будується Проект..." Джон С.Маскаро, Президент Mascaro Inc.
Galin написал(а):
Доброго всім дня! Потрібна допомога чи порада спеціалістів. В ТЗ на тендер є таке питння, як правильно його примінити, який норматив можна застосувати? Відновлення та закріплення траси в місцевості ІIІ категорії складності.
Відновлення та закріплення траси передбачає собою виїзд на трасу спеціаліста(геодезиста) закріплення ним всіх основних елементів траси (початок, кінець, криві, віражі, переходи штучних споруд тощо)...