Доброго дня, в мене при роздрукуванні документів не співпадають сторінки. аркуші заповнені наполовину, і друк переходить на нову сторінку, не можу найти причину ??? Завчасно дякую за підказку.
Есть "полное собрание" "Ценообразования..." за 2004, 2005, 2006 годы. Состояние хорошее, иногда на страницах встречаются рабочие пометки. Предлагаю купить его у меня, если есть такая потребность. на просторах инэта аналогичный товар не нашла, поэтому затрудняюсь с ценой. Может кто-нибудь подскажет, сколько адекватно может стоить это предложение?
Аннушка, ці збірники-історія ціноутворення. Пропонувати купити їх,на мою думку ,є не зовсім коректно. На сайті колеги діляться інформацією важливішою, безкоштовно. Хоча-на кожен товар-свій покупець.
Викторинка написал(а):
Аннушка, ці збірники-історія ціноутворення. Пропонувати купити їх,на мою думку ,є не зовсім коректно. На сайті колеги діляться інформацією важливішою, безкоштовно. Хоча-на кожен товар-свій покупець.
Может быть Вы имели ввиду, что брать деньгами не совсем корректно? :) так сумма может быть разная...
Уверяю вас - и за бесплатно за ними очереди нет. Возможно пойдут в макулатуру...
Мне было важно предложить и получить обратную связь :)
Спасибо вам.
Аннушка , мала я на увазі,що інформація , яка не є актуальною, не має вартості, вираженої в грошовому виразі. Рухаємось по життю далі і при потребі будемо спілкуватись .Форум і існує для зворотнього зв"язку і взаємодопомоги. Всього Вам найкращого!
Викторинка написал(а):
Аннушка , мала я на увазі,що інформація , яка не є актуальною, не має вартості, вираженої в грошовому виразі. Рухаємось по життю далі і при потребі будемо спілкуватись .Форум і існує для зворотнього зв"язку і взаємодопомоги. Всього Вам найкращого!
Дякую за порозуміння. Товар вже знайшов свого нового господаря.