| 
 Монтаж даху 
 | 
| andrij3200 | 
 Опубліковано December 03 2013 15:30 
 | 
ученик 

Зареєстровано: 28.10.13 
  | 
Пыдкажіть будь-ласка як правильно написати кошторис на монтаж даху з металочерепиці щоб в експертизі було не багато запитань. всім дуже дякую. якщо в когось є приклад буду дуже вдячний. | 
| Оценить сообщение | 
 | 
|   | 

| 
 | 
| KPSS | 
 Опубліковано December 03 2013 16:12 
 | 
сметчик 

Зареєстровано: 16.11.07 
  | 
Е12-12-4 ...... Е12-12-9. Выбирайте. | 
| Оценить сообщение | 
 | 
|   | 

| 
 | 
| andrij3200 | 
 Опубліковано December 03 2013 16:18 
 | 
ученик 

| 
 KPSS написал(а): 
Е12-12-4 ...... Е12-12-9. Выбирайте.  

тут я розібрався. в мене питання трошки тупіше. як включити металочерепицю, коньки, вітрові, лобові, жолоба. дякую | 
| Оценить сообщение | 
 | 
|   | 

| 
 | 
| Викторинка | 
 Опубліковано December 03 2013 17:10 
 | 

опытный сметчик 

Зареєстровано: 25.02.10 
  | 
andrij3200, все включити згідно проекту в залежності від конфігурації даху.  Розкрій металодахівки повинен бути .І ще зверніть увагу у вас дах чи тільки покрівля. Якщо дах, то повинні ще бути передбачені крокви,мауерлати, гідро-бар"єр(плівка), обрешітка .Вам  доцільно  знайти техкарту на монтаж  покрівлі з металочерепиці.  Тема обговорювалась частково. | 
| Оценить сообщение | 
 | 
|   | 

| 
 | 
| Викторинка | 
 Опубліковано December 03 2013 17:13 
 | 

опытный сметчик 

Зареєстровано: 25.02.10 
  | 
andrij3200, все включити згідно проекту в залежності від конфігурації даху.  Розкрій металодахівки повинен бути .І ще зверніть увагу у вас дах чи  покрівля. Якщо дах, то повинні ще бути передбачені крокви,мауерлати, гідро-бар"єр(плівка), обрешітка .Вам  доцільно  знайти техкарту на монтаж  покрівлі з металочерепиці.  Тема обговорювалась частково. | 
| Оценить сообщение | 
 | 
|   | 

| 
 | 
| andrij3200 | 
 Опубліковано December 05 2013 08:48 
 | 
ученик 

| 
 Викторинка написал(а): 
andrij3200, все включити згідно проекту в залежності від конфігурації даху.  Розкрій металодахівки повинен бути .І ще зверніть увагу у вас дах чи  покрівля. Якщо дах, то повинні ще бути передбачені крокви,мауерлати, гідро-бар"єр(плівка), обрешітка .Вам  доцільно  знайти техкарту на монтаж  покрівлі з металочерепиці.  Тема обговорювалась частково.  

В мене ремонт. в який входить заміна обрешітки і контробрешітки. я просто не міг знайти матеріалу металочерепиця. але зрозумів, що назва не має значення головне одиниці виміру. я правильно зрозумів? беремо любий матеріал, створюємо свій варіант і все. | 
| Оценить сообщение | 
 | 
|   | 

| 
 | 
| Wanderer | 
 Опубліковано December 05 2013 09:30 
 | 
ветеран 

Зареєстровано: 16.11.10 
  | 
 andrij3200 написал(а): 
 беремо любий матеріал, створюємо свій варіант і все.  
Беріть подібний матеріал, на його основі створюєте потрібний з врахуванням фактичної ваги матеріалу і необхідної одиниці виміру. | 
| Оценить сообщение | 
 | 
|   | 

| 
 | 
| andrij3200 | 
 Опубліковано December 05 2013 09:35 
 | 
ученик 

| 
Wanderer написал(а):
andrij3200 написал(а): 
 беремо любий матеріал, створюємо свій варіант і все. 
Беріть подібний матеріал, на його основі створюєте потрібний з врахуванням фактичної ваги матеріалу і необхідної одиниці виміру.   

всім дуже вдячний за допомогу. | 
| Оценить сообщение | 
 | 
|   | 

|