Строительство Церкви. Подскажите, какую можно применить расценку для Устройства кровли из кровельного листа нержавеющей стали ? В ремонте расценка Р8-54-3. В "Е" -? Спасибочки! всем, кто ответит
К сожалению, думаю эти расценки мне не подойдут при "строительстве". Когда-то была тема на форуме, но она ничем определенным не закончилась. А если взять по "Р" ? Смету готовлю на экспертизу.
я думаю,що цей відеролик переконає вас у доцільності застосування праймера на старий шар покрівлі
подправил
Вибачте, али ви не праві. Цей ролік - про облаштування нової гідроізоляції. Праймер/грунтовка бітумна, використовується, ТІЛЬКИ у випадках, коли є необхідність забезпечити найкращу адгезію бітумного матеріала (рубероїда) з цементно-пісчаною основою. У випадках, коли є старий шар рубероїда, смола, якщо на поверхні немає стеклохолста - праймер НЕ ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Бо адгезія зі старим покриттям буде доброю. Праймер пхають щоб "втюхати", або списати гроші на бюджеті !!!!
prepod написал(а):
Сейчас через меня проходят десятки смет по кровлях для ОСМД Днепропетровска, а я их переделываю (правильно) и думаю кто это ерунды намолотил????? Valentin, спасибо за адекватный совет для администрации!!!!
Подивимось на Ваші кошториси, та виконані роботи !!!!!!!!!!!!!
От тоді і зрозуміємо в кого пальци додолу !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А з приводу отої свинцової вальцовки - ще б згадали рубероїд та смолу !!!!!!!!!!!!!!!!!!!